Bezorging van onze producten is op enkele manieren mogelijk.

  • Afhalen in Huizen
  • Gratis gekoelde bezorging in het Gooi en Eemnes (bestelling vanaf € 30,00)
  • Gekoelde bezorging in heel Nederland * en België deelstaat Vlaanderen (bestelling vanaf € 50,00)
  • Non-food producten kunnen we als pakket in Nederland en België afleveren (bestelling vanaf € 20,00)

* geen bezorging op de Waddeneilanden mogelijk

Uw keuze kunt u aangeven op de afrekenpagina.

Wanneer bezorgen we uw bestelling?

  • Heel Nederland op maandag, dinsdag, woensdag (behalve Zeeland), donderdag, vrijdag en zaterdag (bezorgkosten € 7,95)
  • In België deelstaat Vlaanderen op dinsdag en vrijdag (bezorgkosten tussen € 7,50 en € 17,50, afhankelijk van order)
  • Bezorging in het Gooi op maandag tot en met zaterdag

Kies uw afleverdatum op de afrekenpagina. Voor Nederland en België deelstaat Vlaanderen uiterlijk een dag van te voren voor 12.00 uur (en voor maandag uiterlijk de vrijdag ervoor).

Landelijke bestellingen met gekoeld vervoer worden tussen 10.00 en 22.00 uur afgeleverd. U ontvangt een e-mail met een track & trace link, zodat u weet wanneer u uw bestelling kunt verwachten. Het is van belang dat u dan wel aanwezig bent om de bestelling aan te nemen en zelf gekoeld of bevroren te bewaren! Bestellingen in het Gooi en Eemnes worden tussen 10.00 en 17.00 uur afgeleverd. Bij bezorging in het Gooi en Eemnes krijgt u géén track & trace link.

Woont u buiten het Gooi en wilt u producten bij ons afhalen, dan kunt u als bezorgadres Energieweg 10, 1271 ED, Huizen, Nederland (ons adres) opgeven. U krijgt dan afhalen als leveringswijze.

Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is +31 (0)35 5253282.

Nieuw!

Bepaalde producten kunt u online bestellen en dezelfde dag nog afhalen of in Huizen en Blaricum laten bezorgen! Afhalen is mogelijk op maandag tot en met zaterdag en warme bezorging is mogelijk van dinsdag tot en met vrijdag. Afhalen kan dan de hele dag (uw bestelling kunt u plaatsen tot een half uur voor sluitingstijd) en bezorgen doen wij tussen 17.00 en 18.00 uur (voorheen 19.00 uur). Wij bezorgen vanaf € 15,00 en wij rekenen € 2,50 bezorgkosten. U vindt deze producten op onze website onder het menu kant-en-klaar!

Let op! U kunt voor bezorging in het tijdvak 17.00-18.00 uur bestellen tot 17.00 uur. Wilt u, als u vandaag komt ophalen, op de afrekenpagina bij opmerkingen opgeven hoe laat u komt?

Suggesties of opmerkingen:

Bij suggesties of opmerkingen m.b.t. geleverde goederen kunt u zich wenden tot het onderstaande mailadres:
info@visbezorgd.nl


Afhandeling suggesties:

Suggesties of opmerkingen worden door ons binnen 2 werkdagen in behandeling genomen.