Specialiteiten


Ontdek de heerlijke specialiteiten van het huis. Visbezorgd.nl biedt een breed scala aan huisgemaakte producten waarvan u kunt genieten. Proef de verfijnde smaak van onze gravadlachs, een traditioneel Scandinavisch gerecht dat met liefde wordt gemarineerd en geserveerd. Of kies voor een smaakvolle poké bowl, een populaire Hawaïaanse lekkernij met verse vis en kleurrijke groenten.

Voor liefhebbers van Japanse keuken presenteren wij een selectie van heerlijke sashimis en tatakis. Geniet van de sublieme versheid van onze sashimis, dun gesneden plakjes rauwe vis die zorgvuldig zijn geselecteerd en gepresenteerd als ware kunstwerken. Laat u betoveren door de delicate smaken van onze tatakis, waarbij malse stukjes vis licht worden aangebakken en geserveerd met een verfijnde saus.

Een andere aanrader is onze tongrol met zalm, een gastronomisch hoogstandje dat uw smaakpapillen zal verrassen. De combinatie van malse Noordzee tong en sappige zalm zorgt voor een harmonieus samenspel van texturen en smaken.

Of u nu een liefhebber bent van Scandinavische, Hawaïaanse of Japanse gerechten, onze specialiteiten beloven een onvergetelijke culinaire ervaring. Proef de unieke smaken die ons huis te bieden heeft. Onze passie voor huisgemaakte producten en onze toewijding aan kwaliteit zullen zeker uw verwachtingen overtreffen.

Actieve filters