Woont u in of rond Noordwijk en heeft u zin in vis, maar geen tijd om naar de vishandel te gaan? Op visbezorgd.nl kunt u eenvoudig uw vis kopen.

Wij bezorgen ook in of rond Noordwijk! Dit is handig als u geen tijd heeft om het op te halen bij de viswinkel. Visbezorgd.nl levert voornamelijk aan de horeca en daarom zijn onze visproducten dagvers! Wij kopen veel van onze visproducten direct in bij de visafslag of de bron.Wij bezorgen verse vis in Noordwijk, zoals dorade, forel, griet, heilbot, kabeljauw, makreel, tong, paling, poon, rog, roodbaars, sardien, schelvis, schol, sliptong, snoekbaars, tarbot, tonijn, victoriabaars, zalm, zalmforel, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Ook verkopen wij wilde zalm, zoals Sockeye of Keta. Kortom, een heel ruim aanbod van vis.

Heeft u een feest, verjaardag of jubileum? Wij hebben ook een barbecuepakket, visgourmetschotel, haringschotel, visschotel en een sashimi schotel in ons visassortiment.Zoekt u gerookte vis? Wij leveren gerookte aalfilet, forelfilet, heilbotfilet, makreelfilet, gerookte paling en zalmfilet.

Wij bezorgen ook schaal- en schelpdieren in Noordwijk, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, kreeft, langoustine, mosselen, scheermessen en vongole. Of bent u op zoek naar heerlijke Gillardeau of Fine Claire oesters?

Denk ook eens aan andere visproducten. Wij bezorgen ansjovis, blini, forel eitjes, gravadlachs, garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, kreeftenpasta, kreeftensoep, lamsoor, octopus, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Noordwijk.

Zoekt u een origineel vis cadeau? Wat dacht u van een cadeaubon, fileermes, gerookte zalm in showdoos of een oestermes?

Wij leveren de vis in of rond Noordwijk met gekoeld vervoer. Kijk voor meer en exacte informatie op de pagina bezorging & suggesties. Heeft u vragen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282. U kunt ook gebruik maken van de chatfunctie op onze website.

Bestel direct!