Woont u in of rond Bussum en heeft u zin in vis, maar geen tijd om naar de vishandel te gaan? Op visbezorgd.nl kunt u eenvoudig uw vis kopen.

Wij bezorgen ook in of rond Bussum! Dit is handig als u geen tijd heeft om het op te halen bij de viswinkel. Visbezorgd.nl levert voornamelijk aan de horeca en daarom zijn onze visproducten dagvers! Wij kopen veel van onze visproducten direct in bij de visafslag of de bron.

visbezorgd.nl in Bussum

Wij bezorgen verse vis in Bussum, zoals dorade, forel, griet, heilbot, kabeljauw, makreel, tong, paling, poon, rog, roodbaars, sardien, schelvis, schol, sliptong, snoekbaars, tarbot, tonijn, victoriabaars, zalm, zalmforel, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Ook verkopen wij wilde zalm, zoals Sockeye of Keta. Kortom, een heel ruim aanbod van vis.

Heeft u een feest, verjaardag of jubileum en wilt u een mooi product neerzetten, niet alleen voor de sier? Wij hebben ook een barbecuepakket, visgourmetschotel, haringschotel, visschotel en een sashimi schotel in ons visassortiment.Zoekt u gerookte vis? Wij leveren gerookte aalfilet, forelfilet, heilbotfilet, makreelfilet, gerookte paling en zalmfilet.

Wij bezorgen ook schaal- en schelpdieren in Bussum, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, kreeft, langoustine, mosselen, scheermessen en vongole. Of bent u op zoek naar heerlijke Gillardeau of Fine Claire oesters?

Denk ook eens aan andere visproducten. Wij bezorgen ansjovis, blini, forel eitjes, gravadlachs, garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, kreeftenpasta, kreeftensoep, lamsoor, octopus, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Bussum.

Zoekt u een origineel vis cadeau? Wat dacht u van een cadeaubon, fileermes, gerookte zalm in showdoos of een oestermes?

Wij bezorgen de vis zelf in of rond Bussum met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen. Wilt u uw bestelling vandaag nog in Bussum ontvangen of bij ons afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Bestel direct!