Woont u in of rond Turnhout en heeft u zin in vis, maar geen tijd om naar de vishandel te gaan? Op visbezorgd.nl kunt u eenvoudig uw vis kopen.

Wij bezorgen ook in of rond Turnhout! Dit is handig als u geen tijd heeft om het op te halen bij de viswinkel. Visbezorgd.nl levert voornamelijk aan de horeca en daarom zijn onze visproducten dagvers! Wij kopen veel van onze visproducten direct in bij de visafslag of de bron.Wij bezorgen verse vis in Turnhout, zoals dorade, forel, griet, heilbot, kabeljauw, makreel, tong, paling, poon, rog, roodbaars, sardien, schelvis, schol (pladijs), sliptong, snoekbaars, tarbot, tonijn, victoriabaars, zalm, zalmforel, zeebaars, zeeduivel (lotte), zeewolf en zwaardvis. Kortom, een heel ruim aanbod van vis.

Heeft u een feest, verjaardag of jubileum? Wij hebben ook een barbecuepakket, visgourmetschotel, haringschotel, visschotel en sashimi schotel in ons visassortiment.Zoekt u gerookte vis? Wij leveren gerookte aalfilet, forelfilet, heilbotfilet, makreelfilet, gerookte paling en zalmfilet.

Wij bezorgen ook schaal- en schelpdieren in Turnhout, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, kreeft, langoustine, mosselen en oesters, scheermessen en vongole.

Denk ook eens aan andere visproducten. Wij bezorgen ansjovis, blini, forel eitjes, gravadlachs, garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, kreeftenpasta, kreeftensoep, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Turnhout.

Zoekt u een origineel vis cadeau? Wat dacht u van een cadeaubon, fileermes, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair, visklem voor de barbecue of een snijplank.

Conserven en cadeaus versturen wij in heel België met de pakketdienst (in 1 tot 2 dagen bezorgd).

Wij leveren onze visproducten elke dinsdag en donderdag in of rond Turnhout met onze koerier. Kijk voor meer en exacte informatie op de pagina bezorging & suggesties. Heeft u vragen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is +31 (0)35 5253282. U kunt ook gebruik maken van de chatfunctie op onze website.

Bestel direct!