• -25%
Gamba White Tiger met kop
search
  • Gamba White Tiger met kop

Gamba White Tiger met kop

€ 2,95
€ 2,21 25% korting
Inclusief belasting

per stuk

Aantal

De White Tiger gamba, ook wel bekend als de wilde variant van de Black Tiger gamba, wordt zorgvuldig gevangen in de wateren van Afrika en vervolgens direct ingevroren om de versheid te behouden. Met zijn unieke kenmerken en onovertroffen smaak is deze gamba een ware delicatesse die vaak te vinden is op de menukaarten van hoogwaardige restaurants.

Wat deze gamba zo bijzonder maakt is niet alleen de oorsprong en de vangstmethode, maar ook de onderscheidende smaakprofielen die het biedt. De vlezigheid en sappigheid van de White Tiger gamba maken het een favoriet onder fijnproevers die op zoek zijn naar een uitgesproken en verfijnde smaakervaring.

Bij het bereiden van deze gamba is het aan te raden om de natuurlijke smaak te behouden door eenvoudige kookmethoden toe te passen. Grillen, roosteren of bakken zijn uitstekende keuzes om de smaken te accentueren zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het vlees. Het is belangrijk om de gamba niet te overdreven te kruiden, zodat de subtiele smaaktonen volledig tot hun recht komen.

Bovendien leent de White Tiger gamba zich uitstekend voor verschillende culinaire creaties. Voeg het toe aan pasta's, salades of roerbakgerechten om een verrukkelijke zeevruchtentwist aan uw maaltijden toe te voegen. De veelzijdigheid van deze gamba opent de deur naar een breed scala aan culinaire mogelijkheden, waardoor het een waardevolle aanvulling wordt op elke keuken.

Wij leveren deze gamba bevroren aan. Een gamba weegt circa 60 gram.

Datasheet

Bereidingstip
Grillen
Beste tijd
Hele jaar
Herkomst
Afrika
Vers of diepvries
Diepvries
Wild of gekweekt
Wild