per 100 gram
Dit product is niet meer op voorraad
Beschikbaarheidsdatum:
Zalmfilet warmgerookt (schepzalm)
per 100 gram
Ontvanger :
* Verplichte velden
of Annuleer
Beste tijd | Hele jaar |
Herkomst | Noord Europa |
Vers of diepvries | Vers |
Wild of gekweekt | Kweek |
De warmgerookte zalmfilet, die ook wel bekend staat als schepzalm, is een filet die zowel in smaak als veelzijdigheid uitblinkt. Door het warm roken van de zalm wordt deze zo gaar en sappig dat u de heerlijke stukken zalm gemakkelijk van de huid kunt scheppen.
Deze zalmfilet is niet alleen een geweldige keuze als borrelhapje, maar het kan ook een sterke troef zijn in diverse gerechten. Hier zijn enkele ideeën voor het gebruik van warmgerookte zalmfilet:
Voor het bereiden van warmgerookte zalmfilet kunt u deze eenvoudig in plakjes snijden of uit elkaar trekken met een vork. De zalm is al volledig gaar, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over verdere kooktijd. Geniet van de zalm op kamertemperatuur of verwarm deze kort in de oven voor een warme, hartige smaak.
per 100 gram
per 100 gram
per stuk
per 100 gram