Kabeljauwfilet Rugstuk Bekijk groter

Kabeljauwfilet rugstuk

per 100 gram

Meer details

€ 3,50 incl. BTW

  • Met vel
  • Zonder vel (+ €0,25)
  • Nee
  • Ja (+ €0,25)

Productinformatie

BereidingssuggestieBakken
Beste tijdWinter
HerkomstNoordzee
Vers of diepvriesVers
Wild of gekweektWild

Meer informatie

Kabeljauw is een vissoort die voorkomt in de Atlantische Oceaan. Ook komt kabeljauw voor in de Noordzee. De meeste Kabeljauw op de Nederlandse markt is afkomstig uit de Noordzee. De kabeljauw kan wel tot 150 centimeter lang worden, maar de gemiddelde lengte is 80 à 90 centimeter.

Het vlees van de kabeljauw heeft een losse structuur en de smaak wordt hoog gewaardeerd. De winter is biologisch gezien de beste tijd voor kabeljauw. In de eerste maanden van het jaar heeft de vis veel vlees en is vol van smaak. Het visvlees is blank en stevig van structuur, bevat weinig calorieën en veel eiwitten.

Kabeljauw wordt in veel gerechten gebruikt, meestal als filet.

Wij gebruiken voor onze kibbeling uitsluitend kabeljauw.

Een rugstuk is een dikker stuk, kabeljauwfilet rugstuk wordt ook wel kabeljauwhaas genoemd.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...