Crab vlees
search
  • Crab vlees

Crab vlees (potje)

€ 22,50
Inclusief belasting

per stuk

Aantal

Crab vlees, afkomstig van de blauwe zwemkrab, is een heerlijk bruin vlees met een aangename zoetige smaak. Dit veelzijdige product voegt niet alleen een smaakvolle dimensie toe aan diverse gerechten, maar biedt ook een scala aan culinaire mogelijkheden.

Bereidingstechnieken voor crab vlees kunnen variëren, maar een populaire methode om de natuurlijke smaak te behouden, is het gebruik ervan in sauzen, dips en soepen. De unieke smaak van de crab blijft hierbij goed behouden, waardoor het een ideale keuze is voor liefhebbers van zeevruchten.

Een suggestie voor het bereiden van een smakelijke saus met crab vlees is om het te combineren met verse kruiden, knoflook en een vleugje citroensap. Deze combinatie creëert niet alleen een rijke en hartige smaak, maar benadrukt ook de zoete tonen van het crab vlees. De saus kan vervolgens worden gebruikt als topping voor pasta, als dip voor brood, of zelfs als basis voor een verrukkelijke zeevruchtensoep.

Voor een andere culinaire twist kun je crab vlees toevoegen aan hartige taarten, quiches of omeletten. De textuur en smaak van het crab vlees zullen een verrassende en heerlijke toevoeging zijn aan deze gerechten.

Een potje bevat 454 gram gekookt crab vlees en is dus helemaal klaar voor gebruik.

Datasheet

Beste tijd
Hele jaar
Herkomst
Azië
Vers of diepvries
Vers
Wild of gekweekt
Wild