Garnalenspiesjes
per kilo
Voor bereiding de spiezen ontdooien (1 uur uit de vriezer of onder koud stromend water), dan droogwrijven en naar smaak marineren, bijvoorbeeld met olie, knoflook, peper of citroensap. Zodra de garnalen rood kleuren, zijn ze klaar om te eten.
We geloven in volledige openheid over ons product. Daarom voelen wij ons verplicht te vermelden dat er enkele E-nummers zijn toegevoegd, erkende additieven die wetenschappelijk zijn geselecteerd om de textuur te verbeteren, vocht te behouden, stabiliteit te waarborgen en kleur te behouden. Deze doordachte toevoegingen complementeren de natuurlijke eigenschappen van ons product, waardoor we een culinaire ervaring van de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Onze toewijding aan authenticiteit blijft onverminderd en we nodigen u uit om te genieten van dit product, verrijkt met zorgvuldig gekozen ingrediënten.
Verkrijgbaar in twee maten:
Klein: 70 gram per spies, 15 stuks in een doosje
Groot: 100 gram per spies, 10 stuks in een doosje
Datasheet
- Bereidingstip
- Grillen
- Beste tijd
- Hele jaar
- Herkomst
- Azië
- Vers of diepvries
- Diepvries
- Wild of gekweekt
- Kweek