Tongrol met Zalm Bekijk groter

Tongrolletje met zalm huisgemaakt

€ 3,50 incl. BTW

Productinformatie

BereidingssuggestiePocheren
Beste tijdHele jaar
HerkomstNoord Europa
Vers of diepvriesDiepvries

Meer informatie

Het tongrolletje met zalm is een heerlijk culinair meesterwerk dat liefdevol door ons wordt bereid. Elk tongrolletje weegt ongeveer 100 gram, en het is een delicatesse die een verfijnde eetervaring belooft.

Hoe bereiden we dit tongrolletje met zalm? Het begint allemaal met het ontdooien van de tongrol. Laat het geleidelijk ontdooien, dit kan het beste gebeuren door het uit de vriezer te halen en het rustig te laten ontdooien in de koelkast gedurende enkele uren. Hierdoor behoudt het zijn versheid en blijft de natuurlijke smaak behouden.

Zodra het tongrolletje volledig ontdooid is, zijn er verschillende manieren om het klaar te maken. Een populaire keuze is om het in de oven te bakken. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius met hete luchtstand. Plaats de tongrolletjes in een ovenbestendige schaal en laat ze gedurende ongeveer 10 minuten bakken. Dit zorgt voor een delicate en gelijkmatige gaarheid, waarbij de smaken zich harmonieus vermengen.

Een andere prachtige bereidingsmethode is het creëren van een smaakvolle bouillon. Neem een pan en voeg water, witte wijn, fijngesneden prei, winterwortel, ui en een snufje zout toe. Breng de bouillon aan de kook en laat de smaken zich vermengen tot een heerlijke basis. Plaats voorzichtig de tongrolletjes in de bouillon nadat deze enkele minuten heeft gekookt. Het is belangrijk om de tongrolletjes niet te lang in de bouillon te laten, om hun tere textuur en smaak te behouden. Controleer met een vork of de tongrolletjes perfect mals en sappig zijn geworden.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...