Zalmfilet diepvries stukjes rauw (per kilo)
per kilo
Bij het zorgvuldig portioneren van zalm ontstaan er kleine, rauwe stukjes zalmfilet die wij met zorg invriezen. Deze veelzijdige stukjes variëren in vorm en kunnen ook staartstukjes bevatten. Hoewel ze niet voldoen aan de reguliere portiecriteria, is de kwaliteit van deze overgebleven stukjes nog steeds uitstekend. Deze rauwe zalmfiletstukjes bieden een smakelijke toevoeging aan diverse gerechten zoals pizza's en pasta's.
Het bereiden van deze zalmfiletstukjes is eenvoudig en voegt een heerlijke, natuurlijke smaak toe aan je favoriete recepten. Je kunt ze bijvoorbeeld marineren in een lichte kruidenmix en vervolgens bakken, grillen of toevoegen aan een romige pasta. De mogelijkheden zijn eindeloos en de smaakvolle textuur van deze zalmfiletstukjes zal je gerechten ongetwijfeld verrijken.
Deze stukjes zalmfilet zijn zonder vel.
Datasheet
- Bereidingstip
- Grillen
- Beste tijd
- Hele jaar
- Herkomst
- Noord Europa
- Vers of diepvries
- Diepvries
- Wild of gekweekt
- Kweek