Kabeljauwkop per stuk Bekijk groter

Kabeljauwkop per stuk

€ 2,50 incl. BTW

Productinformatie

BereidingssuggestieKoken
Beste tijdHele jaar
HerkomstNoord Europa
Vers of diepvriesDiepvries
Wild of gekweektWild

Meer informatie

Een kabeljauwkop, met een gewicht van ongeveer 1,5 kilo, is niet alleen een smakelijke traktatie voor uw huisdier, maar vormt ook een bron van krachtvoer. Rijk aan omega-3 vetzuren en hoogwaardige eiwitten bieden onze kabeljauwkoppen een uitgebalanceerde voedingsbron die bijdraagt aan de gezondheid en vitaliteit van uw huisdier.

Het bereiden van kabeljauwkoppen is eenvoudig. Maak eens een smaakvolle bouillon met deze krachtige basis. De natuurlijke smaak en voedingswaarde van kabeljauwkoppen maakt ze ideaal voor huisdieren.

Onze kabeljauwkoppen worden niet alleen gewaardeerd in huiselijke kring; ze dienen ook als educatief hulpmiddel bij biologiepractica op scholen. Tijdens deze lessen bieden de kabeljauwkoppen een hands-on ervaring om de anatomie van vissen te bestuderen en te begrijpen. Dit draagt niet alleen bij aan biologisch inzicht, maar ook aan de waardering voor natuurlijke voeding.

Naast onze kabeljauwkoppen bieden we ook verse zalmkoppen aan die bekend staan om hun smaak en voedingswaarde.

Kortom, met onze verse kabeljauwkoppen brengt u niet alleen een krachtige traktatie naar de voerbak van uw huisdier, maar ook een waardevol educatief instrument voor biologiepractica. Ervaar de voedzame voordelen van onze kabeljauwkoppen en ontdek hoe ze een gezonde en smakelijke toevoeging kunnen zijn aan het dieet van uw huisdier en aan uw eigen kookkunsten.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...