Zalmkop per stuk
search
  • Zalmkop per stuk

Zalmkop per stuk

€ 1,50
Inclusief belasting

per stuk

Vacuüm: Ja (+ €0,25)
Aantal

Ontdek onze verse zalmkoppen, rechtstreeks afkomstig uit onze eigen fileerderij. Deze zalmkoppen zijn niet alleen geschikt als voedzame traktatie voor uw huisdier, maar lenen zich ook uitstekend als basis voor een smaakvolle bouillon.

Het bereiden van deze zalmkoppen is eenvoudig. Laat uw creativiteit de vrije loop in de keuken en creëer een heerlijke bouillon door de zalmkoppen te combineren met verse kruiden, groenten en specerijen. De rijke smaak en voedingsstoffen van de zalmkoppen zullen uw gerechten naar een hoger niveau tillen.

Met een overvloed aan omega-3 vetzuren bieden onze zalmkoppen niet alleen een heerlijke smaak, maar ook tal van gezondheidsvoordelen. Deze essentiële vetzuren dragen bij aan een gezonde huid en vacht bij huisdieren en bevorderen een evenwichtige voeding. Daarnaast zijn zalmkoppen een uitstekende bron van hoogwaardige eiwitten, die essentieel zijn voor de opbouw en reparatie van spieren.

Wist u dat onze zalmkoppen ook worden gebruikt op scholen tijdens practicumlessen in biologie? Leerlingen krijgen de unieke kans om de anatomie van vissen te bestuderen en te begrijpen met behulp van dit natuurlijke product. Zo dragen onze zalmkoppen niet alleen bij aan heerlijke maaltijden maar ook aan educatie.

Naast onze zalmkoppen bieden we ook kabeljauwkoppen aan, die eveneens rijk zijn aan omega-3 vetzuren en hoogwaardige eiwitten. Ontdek de voedingsrijke mogelijkheden van onze producten en geef uw maaltijden een gezonde boost.

Datasheet

Bereidingstip
Koken
Beste tijd
Hele jaar
Herkomst
Noord Europa
Vers of diepvries
Diepvries
Wild of gekweekt
Kweek