Bijvangst per kilo
search
 • Bijvangst per kilo

Bijvangst Noordzee (per kilo)

€ 12,50
Inclusief belasting

per kilo

Vacuüm: Ja (+ €0,25)
Aantal

Bijvangst, of ook wel bekend als 'vergeten vis', de naam zegt het al, is vis dat in de netten meekomt als ze worden gehesen. Het zijn vaak erg smakelijke en wat kleinere visjes, daarom bieden wij ze aan! Het betreft dus altijd wilde vis uit de Noordzee. Wij fileren de bijvangst uiteraard voor u.

De samenstelling hiervan kan variëren. U ontvangt een mix van 4 soorten vis van de op dat moment beschikbare soorten. Een kilo bestaat dus uit 4 soorten vis, welke per circa 250 gram vacuum verpakt zijn.

Bijvangst vis, een verrassende vangst uit de diepe wateren, is een fenomeen dat zich voordoet wanneer de netten worden opgehesen. De naam zegt het al: deze vissoorten worden onbedoeld meegevangen tijdens het vissen op andere soorten. Hoewel bijvangst vaak wordt gezien als een bijproduct, hebben deze visjes hun eigen unieke smaak en karakter. Bij ons krijgt u de kans om van deze smakelijke en wat kleinere visjes te genieten, afkomstig uit de wilde wateren van de Noordzee. Om het u gemakkelijk te maken, fileren wij de bijvangst vis uiteraard voor u.

De samenstelling van deze vergeten vis kan variëren, afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid. U ontvangt een heerlijke mix van maar liefst vier verschillende soorten vis, geselecteerd uit het rijke assortiment dat op dat moment beschikbaar is.

Onze bijvangst vis omvat onder andere de volgende soorten, die wij met zorg en respect behandelen:

 • Grijze poon
  Deze charmante vis staat bekend om zijn zachte vlees en delicate smaak. Geniet van de subtiele tonen en de fijne textuur van deze bijzondere bijvangst.
 • Haai
  Ontdek de unieke eigenschappen van deze indrukwekkende vis. Hoewel haaien vaak een geheimzinnige reputatie hebben, zal hun vlees u verrassen met zijn stevigheid en volle smaak.
 • Koolvis
  Deze vis is geliefd om zijn malse, witte vlees en milde smaak. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van deze bijvangst, die perfect past bij verschillende bereidingswijzen.
 • Rode mul
  Met zijn kenmerkende rode kleur en stevige structuur is rode mul een ware traktatie voor de visliefhebbers. De rijke smaak en het sappige vlees maken deze bijvangst vis een favoriet op het bord.
 • Schar
  Deze kleine platvis staat bekend om zijn delicate vlees en subtiele smaak. Met zijn fijne structuur is schar perfect geschikt voor diverse culinaire creaties.
 • Wijting
  Geniet van de milde smaak en de malse textuur van wijting, een vis die vaak wordt gewaardeerd vanwege zijn veelzijdigheid in de keuken.
 • Zonnevis
  Ontdek de heerlijke zoete smaak en het zachte vlees van de zonnevis, een bijvangst die culinaire mogelijkheden biedt voor de fijnproevers onder ons.

Door te kiezen voor onze bijvangst vis, draagt u bij aan duurzaamheid en het behoud van visbestanden. U geeft deze verrassende vangst een tweede leven op uw bord. Proef de diversiteit van de Noordzee en geniet van de unieke smaken die bijvangst te bieden heeft.

Omdat de visjes vaak erg klein zijn, lukt het niet altijd om ze graatloos te maken. Wilt u daarmee rekening houden?

Datasheet

Bereidingstip
Bakken
Beste tijd
Hele jaar
Herkomst
Noordzee
Vers of diepvries
Diepvries
Wild of gekweekt
Wild