per 100 gram
Dit product is niet meer op voorraad
Beschikbaarheidsdatum:
Kabeljauwfilet
per 100 gram
Ontvanger :
* Verplichte velden
of Annuleer
Bereidingssuggestie | Bakken |
Beste tijd | Winter |
Herkomst | Noordzee |
Vers of diepvries | Vers |
Wild of gekweekt | Wild |
Kabeljauw is een vissoort die voorkomt in de Atlantische Oceaan. Ook komt kabeljauw voor in de Noordzee. De meeste Kabeljauw op de Nederlandse markt is afkomstig uit de Noordzee. De kabeljauw kan wel tot 150 centimeter lang worden, maar de gemiddelde lengte is 80 à 90 centimeter.
Het vlees van de kabeljauw heeft een losse structuur en de smaak wordt hoog gewaardeerd. De winter is biologisch gezien de beste tijd voor kabeljauw. In de eerste maanden van het jaar heeft de vis veel vlees en is vol van smaak. Het visvlees is blank en stevig van structuur, bevat weinig calorieën en veel eiwitten.
Kabeljauw wordt in veel gerechten gebruikt, meestal als filet.
Wij gebruiken voor onze kibbeling uitsluitend kabeljauw.
per 100 gram
per blik
per zak 60 gram
per stuk