Gamba Black Tiger gepeld
search
  • Gamba Black Tiger gepeld

Gamba Black Tiger gepeld

€ 18,95
Inclusief belasting

per kilo (uitlekgewicht circa 750 gram)

Maat: Middel
Aantal

Gamba's zijn ongetwijfeld een culinair genot dat wereldwijd wordt gewaardeerd. Een specifieke variant die de aandacht heeft getrokken, is de "Black Tiger Gamba". Deze gamba's behoren tot de peneïde garnalenfamilie en worden gekenmerkt door hun opvallende donkere strepen, die lijken op de strepen van een tijger – vandaar de naam.

Deze onderscheidende garnalen hebben hun thuisbasis in tropische en subtropische wateren, variërend van de Indische Oceaan tot de Stille Oceaan. Hun aantrekkelijke uiterlijk en stevige vlees hebben ze razend populair gemaakt bij fijnproevers en chefs over de hele wereld.

Black Tiger Gamba's bieden een scala aan culinaire mogelijkheden. Een klassieke benadering is om ze te koken in bijna kokend water, waardoor ze binnen 3-4 minuten sappig en mals worden. Voor degenen die een diepere smaakdimensie zoeken, is het bereiden van deze gamba's in een rijke visbouillon een uitstekende optie. De gamba's absorberen de smaken van de bouillon en leveren een verrukkelijke smaakervaring op.

Maar waarom zou je jezelf beperken tot traditionele methoden? Overweeg ook eens om je Black Tiger Gamba's te grillen voor een heerlijke rokerige toets, of bak ze met een vleugje kruiden en specerijen voor een extra knapperige textuur.

We geloven in volledige openheid over ons product. Daarom voelen wij ons verplicht te vermelden dat er enkele E-nummers zijn toegevoegd, erkende additieven die wetenschappelijk zijn geselecteerd om de textuur te verbeteren, vocht te behouden, stabiliteit te waarborgen en kleur te behouden. Deze doordachte toevoegingen complementeren de natuurlijke eigenschappen van ons product, waardoor we een culinaire ervaring van de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Onze toewijding aan authenticiteit blijft onverminderd en we nodigen u uit om te genieten van dit product, verrijkt met zorgvuldig gekozen ingrediënten.

Verkrijgbaar in drie maten:

Klein: circa 75 stuks per kilo
Middel: circa 40 stuks per kilo
Groot: circa 35 stuks per kilo

Datasheet

Bereidingstip
Grillen
Beste tijd
Hele jaar
Herkomst
Azië
Vers of diepvries
Diepvries
Wild of gekweekt
Kweek