Mosselen Zeeuwse met gratis kruiden Bekijk groter

Mosselen Zeeuwse kilo (met gratis kruiden)

€ 7,50 incl. BTW

Productinformatie

BereidingssuggestieKoken
Beste tijdNajaar
HerkomstNoord Europa
Vers of diepvriesVers
Wild of gekweektKweek

Meer informatie

Mosselen zijn heerlijke schelpdieren die overvloedig voorkomen in de prachtige Nederlandse kustwateren. De mosselvisserij, een eeuwenoude traditie, vindt plaats in twee belangrijke gebieden: de Oosterschelde en de Waddenzee. Deze gebieden staan bekend om hun rijke mosselbestanden en bieden de perfecte omgeving voor de teelt van hoogwaardige mosselen.

De Zeeuwse hangcultuur is een speciale methode die wordt gebruikt om mosselen te kweken. Bij deze traditionele methode worden de mosselen in netten of touwen (hangcultuur) aan palen in het water gehangen, waardoor ze zich kunnen voeden met het voedselrijke water. Dit resulteert in mosselen met een unieke smaak en een vlezige textuur die geliefd zijn bij fijnproevers.

De mosselvissers gaan twee keer per jaar op zoek naar mosselzaad. Dit zaad wordt vervolgens zorgvuldig gekweekt in speciale kweekpercelen, waar de kleine mosseltjes in alle rust kunnen opgroeien. Gedurende deze periode krijgen de mosselen alle tijd en ruimte om zich te ontwikkelen tot volwassen exemplaren met een volle smaak en stevige structuur. 

Vanaf juli zijn verse Zeeuwse bodemcultuurmosselen weer volop verkrijgbaar.

Onze mosselen zijn van de hoogste kwaliteit en worden verpakt in handige porties van 1 kilogram. Deze hoeveelheid is perfect afgestemd op één persoon, waardoor u kunt genieten van een heerlijke maaltijd boordevol smaak en gezonde voedingsstoffen.

Of u nu een ervaren mosselliefhebber bent of gewoon zin hebt in een smakelijk avontuur, onze mosselen bieden u de beste kwaliteit en de authentieke smaak van de Nederlandse kust. Bestel vandaag nog en ontdek zelf waarom deze delicatesse zo geliefd is bij fijnproevers over de hele wereld!

ACTIE: GRATIS mosselkruiden!

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...