Nieuw Gyoza Dumpling Bekijk groter

Dumplings Japanse stijl (gyoza)

€ 8,50 incl. BTW

  • Vega
  • Kip
  • Garnalen

Productinformatie

BereidingssuggestieFrituren
Beste tijdHele jaar
HerkomstZuid Europa
Vers of diepvriesDiepvries

Meer informatie

Dumplings Japanse stijl, ook wel bekend als gyoza, zijn heerlijke culinaire creaties met hun verrukkelijke combinatie van deeg en hartige vullingen. Deze smaakvolle lekkernijen worden gekenmerkt door hun deegflapje omhuld met een vulling bestaande uit een scala aan ingrediënten, waaronder knapperige groenten en een keuze uit sappige garnalen of malse kip. De term 'gyoza' komt rechtstreeks voort uit het Japanse equivalent van 'dumpling'.

De veelzijdigheid van gyoza is onmiskenbaar. Je kunt kiezen uit verschillende vullingen om aan je culinaire voorkeuren te voldoen. Ga voor een gezonde optie met groentegyoza, een heerlijke vegetarische keuze die een symfonie van kleuren en smaken biedt. Voor de liefhebbers van zeevruchten biedt garnalengyoza een onweerstaanbare combinatie van zeezout en umami. Als alternatief kun je genieten van de hartige genoegens van kipgyoza, met mals vlees dat perfect samensmelt met de smaakvolle kruidenmix.

Een pakket van deze verrukkelijke gyoza bevat een royale hoeveelheid van 600 gram, dit komt neer op ongeveer 30 individuele dumplings. Dit stelt je in staat om gul te genieten van deze smaakvolle traktaties, of ze nu dienen als een verrukkelijke voorgerecht bij een feestelijke gelegenheid of als een heerlijke aanvulling op een doordeweekse maaltijd.

Voor wat betreft de bereidingswijzen, biedt gyoza diverse culinaire mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een knapperige textuur door ze te frituren, waardoor het deeg een heerlijke goudbruine kleur krijgt en de vullingen hun sappige aroma behouden. Als alternatief kun je genieten van een gezondere benadering door te stomen, waarbij de ingrediënten hun voedzame waarde behouden en de smaken intensiveren. Voor degenen die houden van een combinatie van smaak en textuur, is bakken met olie in een koekenpan een uitstekende keuze. Hierbij krijgen de gyoza een knapperige onderkant en een heerlijk zachte bovenkant, waardoor een harmonieuze smaaksensatie ontstaat.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...