Langoustine (Noorse kreeft)
search
  • Langoustine (Noorse kreeft)

Langoustine (Noorse kreeft)

€ 28,50
Inclusief belasting

per kilo

Maat: Groot
Aantal

De langoustine, ook bekend als de Noorse kreeft, is een delicatesse die voornamelijk wordt gevangen door de Scandinavische vloot. De Scandinavische wateren, rijk aan voedingsstoffen, dragen bij aan de uitzonderlijke kwaliteit van de langoustines. Langoustines, behorend tot de familie van de kreeftachtigen, gedijen goed in koude noordelijke wateren, met de Noordzee als een van hun favoriete leefgebieden.

Deze verfijnde schaaldieren zijn erg geliefd bij fijnproevers vanwege hun zoete smaak en sappige textuur.

Qua bereiding bieden langoustines een scala aan mogelijkheden. Of je ze nu grilt, roostert, kookt of verwerkt in pasta's en risotto's, de mogelijkheden zijn eindeloos. Hun zoete en delicate smaak maakt ze perfect voor zowel eenvoudige als verfijnde gerechten. Een populaire manier om langoustines te bereiden is door ze te grillen met wat knoflookboter, waardoor de natuurlijke smaken van het vlees worden geaccentueerd.

Klein bevat circa 18 stuks per kilo, groot circa 10 stuks.

Wij leveren dit product bevroren aan.

We geloven in volledige openheid over ons product. Daarom voelen wij ons verplicht te vermelden dat er enkele E-nummers zijn toegevoegd, erkende additieven die wetenschappelijk zijn geselecteerd om de textuur te verbeteren, vocht te behouden, stabiliteit te waarborgen en kleur te behouden. Deze doordachte toevoegingen complementeren de natuurlijke eigenschappen van ons product, waardoor we een culinaire ervaring van de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Onze toewijding aan authenticiteit blijft onverminderd en we nodigen u uit om te genieten van de puurheid van wilde vangst, verrijkt met zorgvuldig gekozen ingrediënten.

Datasheet

Bereidingstip
Grillen
Beste tijd
Hele jaar
Herkomst
Noordzee
Vers of diepvries
Diepvries
Wild of gekweekt
Wild